Expoziţie eveniment la Parlament. Oana Bulai: Vă invit să descoperiți Neamțul, colțul nostru de Rai!

Expoziţie eveniment la Parlament. Oana Bulai: Vă invit să descoperiți Neamțul, colțul nostru de Rai!

La Palatul Parlamentului a avut loc marți, 11 mai, expoziția-eveniment „Neamț colț de Rai – Peisajul cultural-monahal Vânători-Neamț”. 

Evenimentul a fost organizat de Comisia parlamentară pentru relația cu UNESCO în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Artă „Carmen Saeculare” din Neamț, la propunerea deputatului PSD Neamț, Oana Bulai, membră a comisiei.

„Sunt nespus de fericită pentru că am putut organiza la Parlament un eveniment deosebit prin care am adus în atenția tuturor frumusețile județului Neamț, tradițiile și obiceiurile noastre, dansurile specifice locurilor și portul nostru tradițional.

Neamțul este de o frumusețe deosebită, iar el merită să fie promovat așa cum se cuvine. Voi face tot ce ține de mine pentru a contribui la promovarea tradițiilor și obiceiurilor nemțene, a locurilor minunate din județul în care m-am născut, am crescut și am trăit cele mai frumoase momente ale vieții.

Mesajul pe care am vrut să îl transmit azi, prin acest eveniment, a fost acela că înainte de a vizita alte țări și alte orașe din străinătate, de a căuta zone din afara țării pentru a ne petrece vacanța, ar fi bine să ne cunoaștem țara pe cât mai bine posibil. Pentru că avem, la noi acasă, chiar în Neamț, multe locuri minunate care chiar merită vizitate și apreciate.

Frumusețile județului Neamț trebuie să fie cunoscute de cât mai mulți oameni! Asta sper că am reușit să realizez azi”.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *